Hej och god fortsättning!!!                                     Januari 2019
Nu har det redan blivit vårtermin, jag vill passa på att hälsa er alla tillbaka till en ny rolig och spännande termin.
Terminens första vecka var vi tillsammans med Catrines & Lottas grupp, vi hade julgransplundring med ringdans, långdans och raketen ute i minus grader. Efteråt hade vi fiskedamm och lite fika med alla barn.
Nu känns det som om vi har riktig vinter och våra dagar blivit mycket roligare  Vi passade på att vara i backen och åka så mycket som möjligt. Barnen hade jätte kula stunder. De testar olika tekniker att ta sig nerför backen med stjärtlappen, sitta och åka framåt/ bakåt, ligga på magen, åka många m.m. När vi har varit ute hade vi även samarbetslekar och andra rörelselekar för att hålla igång kroppen och värmen. Bara vi vuxna som behöver hålla sig värmen 
Vi började jobba lite med ”vatten tema”. Barnen fick var sin mjölkkartong och fyllde med vatten och sedan har de lagt olika saker i och ställde ur dem och kommer att kolla vad som har hänt ute. Även fyllde ballongerna med varmt och kallt vatten och sedan har vi också lagt ut dem.
Klapp & Klang fortsätter vara lika roligt och ingen vill gå hem efteråt 
Jag har skickat för två veckor sen den nya aktivitetskalendern fast många aktiviteter som tillkommer efter hand, som inte ännu har fastställt datum.
Kommande aktiviteter:
6/2: Utflykt (info kommer senare)
13/2: Vi bakar kakor
14/2: Teater ” Sabelles röda klänning” kl 9.30 i Kultur huset
Fika med föräldrarna mellan kl 14.00- 15.00
21/2: Planeringsdag, verksamheten stängd