December 2019
Hej!
Höstterminen är redan slut. Jösses vad tiden har gått fort…
Först vill jag börja med att säga grattis till C… som fyller 6 år och A… som fyllt 4 år. Hipp hipp, hurra
Jag vill tacka för mycket gott samarbete med er föräldrar! Det är toppen att vi har så bra kommunikation och det är så roligt att få berätta om era härliga ungar!
Jag vill även tacka barnen för den fina lucia tåget. De kunde hantera den stora publiken och sjöng låtarna utan att tappa fokus. Det var så trevligt och mysigt med fikan också.
Vi har tagit en liten paus med alla grupper för att få tid till bl. a. jul-aktiviteter; gemensam jul skapande hos Lotta, julluch på Brunna Gården, tomtespår med de andra och jullunch, juldicko hos mig och leka olika jullekar med de andra och även har sjungit julsånger och kollat på barnfilmer… men i år var december månaden inte lika livlig av barn eftersom många tyvärr var sjuka 
Alltid lika kul med första snön! Tyvärr blev det ju inte särskilt långvarigt men förhoppningsvis kommer det mer…
Tillsammans med Marias grupp åkte vi till teatern ”Igelkott och Mullvalen” i Tensta, barnen gillade föreställningen och det var jätte mysigt. Efter teatern åkte vi till McDonalds och åt lunch, barnen lekte även där och när vi kom hem var alla helt slut.
Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år, jag hoppas att vi börjar nya året med en positiv energi och med nya utmaningar