Månadsbrev December 2023

Hej alla föräldrar !

Nu börjar året lida mot sitt slut. Det är alltid en hektisk tid och det märks på barnen. De är trötta men även förväntansfulla inför att julen närmar sig.

Tiden har rusat fram och vi har hunnit med en massa saker. De barn som började hos oss efter sommaren blev snabbt en självklar del av gänget och gruppen fungerar bra.

Denna termins utegruppers dokumentation och projektarbete ” Kropp/Vem är jag ”dokumentation är klara. Ni kan gärna gå in och titta ”barndokumentation ”under dokumentation ikonen i Tyra😊

Den här månaden har vi pausat med temaarbetet och fokuserat mest med julpyssel, dega deg, leker och även har sjungit julsånger, kollat på barnfilmer…

Den 11/12 har vi haft vårt underbart fina luciatåg, barnen var verkligen fantastiska. Vilken fantastisk uppslutning! Bara i publiken satt det närmare 80 personer. Det är nog publikrekord!

Den 19/12 gick vi jultipspromenad innan vi träffade med tomten. Tomten pratade med våra alla barn och berättade om sig själv och om snällhet. Dagen fortsätt med jullunch och olika lekar.

Till slut vill jag passa på att tacka för denna termin och ses på en härlig nästa termin med era fantastiska barn.

Önskar er alla

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR